OVER ONS

Werken met gewapend stortbeton behoort tot één van de meest delicate bouwdisciplines. De Beton-aannemer waaraan u het vertrouwen schenkt, krijgt slechts één kans om het project correct uit te voeren. Fouten komen pas aan de oppervlakte wanneer het beton reeds uitgehard is. Daarom is het van groot belang dat de werken doordacht en volgens de regels van de kunst dienen te gebeuren.

Drejaco Betonwerken NV is sinds 1993 gespecialiseerd in alle constructies uit stortbeton, en groeide sinds de oprichting in een sneltempo uit tot een belangrijke en gerespecteerde speler op deze gespecialiseerde markt. 
Het actieterrein ligt voornamelijk in Limburg, de Kempen, Vlaams Brabant en de regio rond Luik. Door onze ligging vlak aan de landsgrenzen van Nederland en Duitsland, zijn ook deze regio's vlot bereikbaar.

Bij Drejaco NV is kwaliteit verzekerd.

Onze teams bestaan uit ervaren bekisters, schrijnwerkers, polierders en kraanmachinisten. Zij worden bijgestaan door projectvoorbereiders en projectleiders waaronder de zaakvoerder zelf. Samen werken wij elk project tot in de kleinste puntjes uit en garanderen wij u achteraf uiteraard een waterdicht resultaat!
Particulieren, architecten, projectontwikkelaars, bedrijven, landbouwers... Ze behoren allen tot ons klantenbestand.Drejaco NV gaat geen betonproject uit de weg!

Vaak gaan wij zelfs door waar anderen stoppen... Vreemde vormen, grote volumes, hoge tijdsdruk, ... 
Dankzij onze schaalgrootte en jarenlange ervaring met beton, schrikken ook de complexe bouwwerken ons niet af.
Voor elke betonopdracht kan u vertrouwen op Drejaco NV. Wij werken enkel met het modernste materiaal, beschikken over honderden vierkante meters bekisting en 4 zware kraanwagens waardoor we op korte termijn uw project kunnen realiseren.